BLI ÅTERFÖRSÄLJARE
Tack för din ansökan. Vi kommer granska den och återkomma till dig med inloggningsuppgifter!
Please Try Again After Some Time...
Please enter valid captcha
Org-nummer*
Företag*
Kontaktperson*
Gatuadress*
Postnr*
Ort*
Land*
E-post*
Telefon*
Mobiltelefonnummer
Mottagare
Gatuadress för leverans
Postnr för leverans
Ort för leverans
Loading Image

Om oss

Västanvinden

Västanvinden i Landskrona AB är ett grossistföretag som framför allt vänder sig till blomsterhandelsbutiker, inredningsbutiker och garden centers.

Vårt mål är att erbjuda dig ett inspirerande och säljande sortiment för hem och trädgård samt branschens bästa service. Sortimentet av krukor, inredningsprodukter och trädgårdsdekoration utökas kontinuerligt för att följa trenderna på marknaden. Givetvis saluför vi också det klassiska som aldrig går ur tiden. Materialet i våra krukor, möbler och prydnadsföremål kan inte beskrivas med enstaka ord då de varierar mellan smide, glas, keramik, trä med mera till återvunnet material.

Västanvinden är ett familjeföretag som drivs från släktgården i Äskatorp strax norr om Landskrona på Skånes vackra slätt. Företaget har funnits i branschen i 33 år, sedan 1985. Idag är vi 10 anställda i Skåne samt några säljare i Sverige och i grannländerna på frilansbasis.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Vill du känna och klämma på vårt sortiment kan du besöka våra utställningslokaler på gården när du har vägarna förbi.

Öppet tider i gårdens utställningslokaler:

Öppet alla helgfria vardagar 8.00-16.00

(OBS! Endast för återförsäljare. Vi säljer ej till privatpersoner eftersom vi är grossister)

Besök av säljare med showroom i inredd lastbil.

Har du inte möjlighet att besöka oss kan du boka en säljare som besöker dig med sitt showroom i form av inredd lastbil. Givetvis går det också bra att besöka vår monter på alla olika mässor som vi finns på under året.

Beställ dygnet runt!

Här i vår webbshop kan du beställa varor dygnet runt. Här kan du ta del av hela vårt sortiment samt se priser, artikelinformation, lagerstatus och orderhistorik. Dessutom kan du hämta inspiration till din butik. Kontinuerligt anländer nya artiklar till vårt lager och dessa läggs upp i webbshopen direkt.

Kontakta oss om du har glömt dina inloggningsuppgifter så hjälper vi dig.

Västanvinden