Inspirationsbilder

Metallstommar 3D
Hos Västanvinden hittar du i höst ett tredimentionellt stort hjärta i metall att klä med buxbom, ene och gran till jul eller med brudslöja till sommarbröllopet. I serien finns även vanligt hjärta och stjärna i olika storlekar.

Metallstomme
 
Höstens krukor i keramik
Höstens keramikkrukor i lugna naturnära färger och enkla men vackra strukturmönster är en fröjd för ögat. Här visas en liten del av de keramiknyheter som Västanvinden tagit in i sitt höst/vintersortiment.
 
Halm, ett fantastiskt naturmaterial
I dessa tider då vi vill tillbaka till naturen gör halmen åter sitt inträde i våra hem. Västanvinden har tagit in en halmkollektion som består av bockar i höjderna 70, 40, 30 ,20 cm och änglar i höjderna 50, 40, 30 ,20 cm men också småpynt till granen samt stix.

HalmHalm
 
Jättegran XXL
Granen "Jätte" som är 2 meter hög i rostigt smide är framtagen speciellt för Västanvinden. Granen är mycket imponerande i en skrud av ene, gran och tuja . "Jätte" kommer garanterat att bli samtalsämne på den plats där den placeras i jul. I samma serie finns underbara lyktor i rost.

Gran Jätte

 
Romantiska krukor
Polyfiber är ett vattentätt, prisvärt och lätt material. En av höstens kruknyheter hos västanvinden är dessa romantiska polyfiberkrukor i 6 olika modeller. Kolla "Krukor" i webbshopen för att se alla storlekar och färger.

Polyfiber

Polyfiber

Polyfiber

Polyfiber
 
Prisvärd plast!
Nytt i höst är trevliga, prisvärda, melerade plastkrukor i olika modeller och storlekar. Först när man lyfter dem och känner hur lätta de är inser man att materialet är plast. Krukorna finns i Grå/svart eller rost/guld hos Västanvinden.


Prisvärd plast

Prisvärd plast

Prisvärd plast

Prisvärd plast

Prisvärd plast

Prisvärd plast